Golfvägen 10-14

Välkommen till Golfvägen 10-14. I Danderyd precis norr om Stockholm har du nära till natursköna grönområden, men är ändå bara 15 min från Stockholm city. Golfvägen ligger bokstavligen talat granne med Mörby Centrum som just nu utvecklas till Danderyds Centrum med med ett brett dagligvaruutbud, restauranger, caféer, shopping och service.

Danderyd gränsar till Mörby, Stocksund, Djursholm och Enebyberg. Tunnelbanan direkt in i Mörby Centrum och bussar erbjuder snabb och enkel kommunikation till storstadspulsen i Stockohlm city. Förutom nära till city har du också närhet till golfklubb, sjukhus, shopping, och närservice i grannen Mörby Centrum. I området finns flertalet skolor - från förskola till gymnasium. Området erbjuder också vattennära trevliga promenadstråk såväl sommar som vinter. I och med totalrenoveringen 2016 - 2018 håller lägenheterna hög standard och har bra planlösning. Köken har inbyggda vitvaror och samtliga lägenheter har försetts med säkerhetsdörr. De tre huskropparna har också renoverats utvändigt, fått ny ventilation samt energieffektiviserats med en ny fjärrvärmeanläggning för bättre inomhusklimat.

Fastigheten byggdes 1962 och stamrenoverades 2016 - 2018. Här finns 125 lägenheter. Totalytan är 12 917 kvm. Fasaderna består av puts och taken av plåt. Förråd finns i husens källare. Tvättstuga finns i varje hus och badrummen är förberedda för installtion av tvättmaskin. Balkonger och hissar finns. TV/bredband/ kabel levereras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX-ventilation. Parkering saknas. Cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp.

Kommunikation: T-bana till Mörby Centrum och flertalet bussar inom gångavstånd.

Postiljonen 8 fd 4

Danderyd

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sandra Borg sandra.borg@skandiafastigheter.se 08-573 656 16