Stenbrohultsvägen 8-22

Välkommen till Stenbrohultsvägen 8-22. Fastigheten ligger i Sävja, ca 6 km sydost om Uppsalas stadskärna. Tillsammans med de angränsande områdena Nåntuna, Bergsbrunna och Vilan utgör Sävja ett trevligt och lugnt samhälle med bra lokal närservice.

Sävja karaktäriserats som ”Staden i skogen”. Området har mycket bra närservice som till exempel, vårdcentral, apotek, äldreomsorg, bibliotek, fritidsgård, familjecentral, samt flera skolor och förskolor. Intill Sävja finns Lunsenområdet som är ett naturreservat och välbesökt fritids- och rekreationsområde. Här finns också elljusspår för den som är löpsugen. Inne i Uppsalas hjärta, dit du tar dig på 20 minuter med buss, har staden mycket att bjuda på, exempelvis shopping i S:t Per Gallerian, restauranger, nöjen och rekreation.

Huset byggdes 1993 och har 112 lägenheter. Fasaden är av tegel och taket av betongpannor. Här finns förråd, tvättstugor eller tvättpelare, balkonger, hissar, garage, p-platser, cykelrum och miljöstugor. Fastigheten värms med fjärrvärme och ventilseras med FTX-ventilation.

Flertalet busslinjer ligger inom behagligt promenadavstånd.

Sävja 53:1

Uppsala

Lokaltyp: Bostäder