Västgötaresan 56-58

Välkommen till Västgötaresan 56-58. Fastigheten är belägen i det mångkulturella området Sävja, ca 6 km sydost om Uppsalas stadskärna. Tillsammans med de angränsande områdena Nåntuna, Bergsbrunna och Vilan utgör Sävja ett trevligt och lugnt samhälle med bra lokal närservice.

Sävja karaktäriserats som ”Staden i skogen”. Området har mycket bra närservice som till exempel, vårdcentral, apotek, äldreomsorg, bibliotek, fritidsgård, familjecentral, samt flera skolor och förskolor. Intill Sävja finns Lunsenområdet som är ett naturreservat och välbesökt fritids- och rekreationsområde. Här finns också elljusspår för den som är löpsugen. Inne i Uppsalas hjärta, dit du tar dig på 20 minuter med buss, har staden mycket att bjuda på, exempelvis shopping i S:t Per Gallerian, restauranger, nöjen och rekreation.

Huset byggdes 1992 och rymmer 111 lägenheter på en yta av 8000 kvm. Fasaden är av tegel och taket av betongpannor. I fastigheten finns förråd, tvättstugor, balkonger, hissar, fjärrvärme och FTX-ventilation samt parkering och cykelrum. Sophantering sker i miljörum, med full fraktionstillgång.

Flertalet busslinjer ligger inom behagligt promenadavstånd.

Sävja 57:1

Uppsala

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Mikael Käck mikael.kack@skandiafastigheter.se 08-573 656 19