Tallidsvägen 8-12

Välkommen till Tallidsvägen. Fastigheterna ligger i lugna stadskvarter i västra delen av Nacka, endast ett par kilometer från Södermalm i Stockholm. Området har ett perfekt läge, med närhet till Stockholm samt även till centrala Nacka.

Runt Tallidsvägen i Nacka breder lummiga områden ut sig, vilket under de flesta årstider skapar en grön barnvänlig oas i bostadsområdet. Med lekplatser och nära till grund- och gymnasieskolor får området en helhet som är väl passande för familjer. Allt man kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Köpcentret Nacka Forum med stort utbud i sina många butiker, finns inom kort avstånd. Men om detta inte heller skulle räcka är det bara att stiga på Saltsjöbanan alternativt någon av fleratalet bussar som går från Nacka station för att befinna sig i centrala Stockholm på ungefär en kvart. Lägenheterna håller modern standard och det finns bland annat helkalklade badrum, nya kök med integrerade vitvaror, häll och inbyggnadsugn. I samband med stamrenoveringar har samtliga lägenheter även fått nydragen el, säkerhetsdörrar, renoverade fönster samt nya ytskikt. Sophanteringen går lätt och smidigt tack vare källsortering, miljörum samt utvändiga behållare för hushållssopor.

Fastigheten byggdes 1953 och stamrenoverades 2009. 2013 gjordes tillbyggnad av 9 lägenheter. Här finns 106 lägenheter. Totalytan är 7 254 kvm. Fasaderna består av puts och taket på Tallidsv. 10 av plåt, övriga i tegel. Förråd finns på vind och i källare. Det finns tre tvättstugor och balkonger. Hiss finns på Tallidsvägen 10. TV/bredband/kabel levereas av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft, mekanisk till- och frånluft i nya lgh. 10 P-platser och cykelrum finns.

Kommunikation: Saltsjöbanan och bussar inom gångavstånd.

Sicklaön 108:1

Nacka

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Leif Nyman leif.nyman@skandiafastigheter.se 08-573 656 12