Tallidsvägen 5 D-F

Välkommen till Tallidsvägen. Fastigheten ligger i lugna stadskvarter i västra delen av Nacka, endast ett par kilometer från Södermalm i Stockholm. Området har ett perfekt läge, med närhet till Stockholm samt även till centrala Nacka. Fastigheten är ett 55-plusboende.

Runt Tallidsvägen i Nacka breder lummiga områden ut sig, vilket under de flesta årstider skapar en grön barnvänlig oas i bostadsområdet. Med lekplatser och nära till grund- och gymnasieskolor får området en helhet som är väl passande för familjer. Allt man kan tänkas behöva finns inom räckhåll. I Finntorps centrum finns både service, butiker och restauranger. Köpcentret Nacka Forum med stort utbud finns inom kort avstånd. Den citysugne stiger på Saltsjöbanan alternativt någon av fleratalet bussar som går från Nacka station och når centrala Stockholm på ungefär en kvart.

Huset byggdes 1952 och stamrenoverades 1977. Här finns 18 lägenheter på en yta om 1 147 kvm. Det finns källare, tvättstuga, balkonger, cykelrum, fiber (Telenor) och hiss. Fasaden är putsad och taket är av tegel. Huset värms med fjärrvärme och har mekanisk frånluft. Värme: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluft

Saltsjöbanan och bussar finns lättillgängliga inom gångavstånd.

Sicklaön 122:3

Nacka

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Leif Nyman leif.nyman@skandiafastigheter.se 08-573 656 12