Furuvägen 1-11, Helgesons Väg 1-3

Välkommen till Furuvägen och Helgesons väg. Fastigheten ligger i lugna stadskvarter i västra delen av Nacka, endast ett par kilometer från Södermalm i Stockholm. Området har ett perfekt läge med närhet till Stockholm samt även till centrala Nacka.

Lägenheterna håller modern standard med helkalklade badrum, nya kök med integrerade vitvaror, häll och inbyggnadsugn. Fastigheterna är nyligen stamrenoverade och alla lägenheter har nydragen el, renoverade fönster samt nya ytskikt. Här finns också tillgång till bilpool, parkeringsplatser och cykelrum. Sophanteringen går lätt och smidigt tack vare källsortering, miljörum samt utvändiga behållare för hushållssopor. Utanför breder lummiga områden ut sig, vilket under de flesta årstider skapar en grön barnvänlig oas i bostadsområdet. Med lekplatser och nära till grund- och gymnasieskolor får området en helhet som är välpassande för familjer. Allt man kan tänkas behöva finns inom räckhåll. I Finntorps centrum finns både service, butiker och restauranger. Köpcentret Nacka Forum med stort utbud finns inom kort avstånd. Den citysugne stiger på Saltsjöbanan alternativt någon av flertalet bussar som går från Nacka station och når centrala Stockholm på ungefär en kvart.

Fastigheterna, innehållande 72 lägenheter, byggdes 1955 och stamrenoverades 2010. Fasaden är putsad och taket är av tegel. I husen finns källare/vindsförråd, tvättstugor, balkonger, hissar, fiber, cykelrum och omgivande p-platser. Uppvärmning sker med fjärrvärme och ventilation med mekanisk till- och frånluft.

Saltsjöbanan och bussar med generösa tidtabeller finns inom gångavstånd.

Sicklaön 125:4

Nacka

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Leif Nyman leif.nyman@skandiafastigheter.se 08-573 656 12