Långholmsgatan 38-42

Välkommen till Långholmsgatan 38-42 - ett sjönära boende mitt i city. Fastigheten ligger i Hornstull på Södermalm i Stockholm. Här harmonierar det pulserande stadslivet med närheten till Mälaren och grönområden. Du befinner dig ett stenkast från Stockholms citykärna.

Från det mysiga expansiva området Hornstull är det nära till det mesta. Gemytliga kvarterskrogar varvas med klassiska caféer, barer och ett stort utbud av butiker. Här finns också förskolor, skolor och gymnasium samt sjukhus och närservice. För den träningssugne finns en träningsanläggning i fastigheten och flera ytterligare i området. Grönska och natur på promenadavstånd är en annan usp med Hornstull, som har Hornstulls strand, Högalidsparken och Tantolunden runt knuten. Tanto bjuder på både bangolf, lekplatser och klättringsmöjligheter.

Huset är från 1931 och stamrenoverades 1994. Här finns 69 lägenheter på en yta av 5 500 kvm. Fasaden är putsad och huset har ett sadeltak av plåt. I huset finns vindsförråd, tvättstugor, balkonger, gemensam takterass, hissar och cykelrum. Sophantering sker via sopnedkast samt miljörum med flertalet fraktioner.

Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje samt ett flertal innerstadsbussar. En station bort, vid Liljeholmen, finns tvärbanan som går mellan Sickla och Solna Station.

Tången 2

Stockholm

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sebastian Andersson sebastian.andersson@skandiafastigheter.se 08-573 65 624