Träningslokal, lekcenter eller Malmös coolaste butikslokal? En lokal med rum för er verksamhets kreativitet!

Välkomna in till en stor öppen lokal mitt i centrala Malmö med rum för kreativitet att etablera ert storslagna koncept! Lokalen har tidigare varit en röntgenlokal och behöver därmed genomgå en anpassning för en ny hyresgäst där du har möjlighet att vara med och påverka utformningen utifrån dina behov där vi är behjälpliga i göra hållbara val. Oavsett om det är en träningslokal, showroom, lekcenter, vårdlokal eller butikslokal så är vi öppna för att höra mer om din verksamhet. Ta en kontakt med martina@skandiafastigheter.se med beskrivning av din verksamhet för mer information om lokalen!

Om fastigheten

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger.

Service

Det centrala läget ger närhet till det mesta, bara runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter som exempelvis exklusiva Baltzarhuset med ett stort utbud av välkända varumärken samt flera trevliga caféer. Nästan lika nära är det till pittoreska Lilla Torg med härligt folkliv och fina restauranger samt mindre hantverksbutiker. Välkommen till en inspirerande miljö!

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen.

Läs mer om fastigheten

Baltzarsgatan 23

1 050-1 300 KVM

Malmö

Lokaltyp: Butik Våningsplan: 0

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Martina Barisic 040-20 63 49 martina.barisic@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal