Mindre butiks- eller cafélokal på fint läge i Västra hamnen i närheten till Masttorget

Här finner du en nyproducerad lokal på bästa läge mellan Masttorget och Stora Varvsgatan. Här söker vi en verksamhet som antingen kan erbjuda merservice till området tex butik, konditori, skomakare etc. Lokalen lämpar sig även fint för ett ett café eller konditori som kan erbjuda lättare fika eller mat som inte kräver imkanal. Lokalen är genomgående vilket resulterar till mycket goda ljusinsläpp och har en öppen planlösning med pentrydel längst in i lokalen och en toalettgrupp i mitten av lokalen. Är det här du öppnar din nästa butik eller café? Ta en kontakt med martina@skandiafastigheter.se för mer information.

Om fastigheten

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen. Vår fastighet Öglan har Västra Hamnens bästa läge där vi har fastigheter som idag innerymmer förskola, mobilitetshus, bostäder och butikslokaler. Förskolan har stora, gröna utemiljöer på både mark och tak. Mobilitetshubben innehåller förutom bil- och cykelparkering, laddstationer, elfordonspooler, smarta leveransskåp och en cykelservicestation. Kvarteret är en del av Masthusen, Nordens första hållbarhetscertifierade stadsdel.

Service

Masttorget är Västra Hamnens livliga stadsdelstorg där du enkelt kan uträtta dina dagliga ärenden. Här hittar du bland annat apotek, ICA Maxi och systembolag. Det finns ett brett utbud av restauranger och kaféer för allt från den enkla snabblunchen till affärslunchen, många med ekologiska alternativ. Strandpromenaden ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader. För den aktive finns det i området tillgång till gym, padelcenter, simhall och inspirerande löpmiljöer.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Väljer du istället cykel tar det cirka fem minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne och över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem. Ni är vägg i vägg med det nya mobilitetshuset, som bland annat erbjuder 238 p-platser, elbilspool, elcykelpool, cykelservice och leveransrum.

Läs mer om fastigheten

Öglegången 6

84 KVM

Malmö

Lokaltyp: Butik Våningsplan: 0

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Martina Barisic 040-20 63 49 martina.barisic@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal