Hyr exklusivt och nyckelfärdigt kontor i city, tillträde enligt överenskommelse

Har ni behov av snabbt tillträde, flexibelt avtal eller kanske en lokal under en kortare period? Då kan vi nu erbjuda en lokal på bästa läge i city, med exklusiva materialval, stora fönster och därmed fint ljusinsläpp. Alla ytskikt är nyrenoverade och lokalen är nyckelfärdig, vilket för vår nästa hyresgäst innebär minsta möjliga arbete – det är bara att flytta in! Planlösningen möjliggör aktivitetsbaserade arbetssätt där öppna ytor och en lounge kompletteras med mindre samtalsrum, mötesrum, ytor för fokusarbete och en representativ extern del med tillhörande pentry. Självklart diskuterar vi som hyresvärd gärna arbetsplatsstrategier och de olika sätt som finns för att utforma arbetsplatser som får verksamheter att utvecklas.

Om fastigheten

Kvarteret Jericho ligger mitt i centrala Stockholm, mellan Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget.

Service

Fastigheten har en innergård med stor cykelparkering, där även fastighetens dusch- och omklädningsrum är beläget. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Moodgallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Kommunikationer

Nära till tunnelbanans stationer Östermalmstorg och Hötorget (röda och gröna linjen) samt innerstadsbussar. Promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar.

Läs mer om fastigheten

Jakobsbergatan 16

1 065 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 4

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Karin Johansson 08-573 657 11 karin.johansson@skandiafastigheter.se

Tillsammans kan vi skapa kontorsmiljöer som gör större intryck och mindre avtryck

För att nå såväl vårt eget som världens gemensamma klimatmål måste vi vara kreativa, nyfikna och innovativa – tillsammans med er, våra hyresgäster. Läs mer om hur vi kan skapa långsiktiga kontorslösningar ihop:

Tillsammans kan vi skapa kontorsmiljöer som gör större intryck och mindre avtryck (skandiafastigheter.se)
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal