Start Kabeln 6

Kabeln 6

Sundbyberg är "staden i staden". Och läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Fastigheten med adress Löfströms Allé 6 ligger i hjärtat av centrala Sundbyberg, mitt emellan Signalfabriken och Marabouparken. Fastigheten byggdes kring sekelskiftet för Sieverts kabelverk. Även om huset under senare tid har moderniserats och anpassats till vår tids krav på moderna och yteffektiva kontorsytor, har industrikaraktären varsamt bevarats.

Granne med Fabriksparken ligger Signalfabriken med butiker, service, restauranger och caféer. Bank, postombud, livsmedelsbutik, gym och Marabouparken är andra uppskattade grannar. Trevliga lunchpromenader rekommenderas längs Bällstaån.

För den som ska ta sig till och från jobbet har Sundbyberg det allra bästa kommunikationsläget! Här finns lediga kontor med närhet till både tunnelbanans blå linje, cykelbanor pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot både Odenplan och västerort. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.

Löfströms Allé 6

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Sten Jansson 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se