Vasagatan 14A

Sundbyberg är "staden i staden". Och läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Fastigheten omvandlar vi nu till Koppartråden – den gamla kabelfabriken på Löfströms allé där nya koncept möter historiska anor. Med coworking, sina sociala ytor, kreativa miljöer och livet mellan husen, utgör Koppartråden en viktig bit i stadspusslet.

Fabriksparken växer successivt fram till en levande stadsdel. Bostäder, arbetsplatser, skola och handel blandas med service, restauranger och caféer. Du uträttar snabbt dina ärenden på närliggande livsmedelsbutik eller apotek. Då nästan hela lunchtimmen är kvar hinner du njuta av hållbara, kulinariska läckerheter på restaurang Paul Taylor runt hörnet tapasbaren Esplanaden 1. Eller varför inte ta en stärkande promenad runt närliggande Bällstaån – en boost för såväl kreativitet som hälsa.

Koppartråden och Fabriksparken ligger granne med Sundbybergs Centrum. Det betyder att du tar dig hit, hem, till mötet eller till stan på ett ögonblick. Eller vad sägs om 8 minuter till Stockholm City och 6 minuter till Odenplan? Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss eller flygbuss – några steg och du är snart på det smidigaste färdmedlet mot din destination. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.

Lediga lokaler

Kabeln 6

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Sten Jansson 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se
Lediga lokaler