Hyr nyproducerad lokal i anrik industrifastighet med 4 meter i takhöjd

Koppartrådens sista kontorslokal är snart färdigställd, men än finns det tid att påverka ytskikt och känsla i den! Att vara första hyresgäst på plats har sina fördelar. Prioriterar ni att sitta i ett hälsocertifierat hus (Well) med öppna ytor, stora fönster med mycket ljus, högt i tak som ger volym och känsla, service i fastigheten, mycket bra kommunikationer och den senaste tekniken? Då har ni hittat hem!

Om fastigheten

SATS, Henkel, IKANO Bank, IKANO Bostad Mnemonic och Convendum blir närmaste grannar i huset. Hos Convendum finns möjlighet att hyra mötes- och konferensrum i olika storlekar eller arrangera events. De senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att flytta sina kontor till Sundbyberg. Läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Service

Fabriksparken växer successivt fram till en levande stadsdel. Bostäder, arbetsplatser, skola och handel blandas med service, restauranger och caféer. Du uträttar snabbt dina ärenden på närliggande livsmedelsbutik eller apotek. Då nästan hela lunchtimmen är kvar hinner du njuta av en stärkande promenad runt närliggande Bällstaån – en boost för såväl kreativitet som hälsa.

Kommunikationer

Koppartråden och Fabriksparken ligger granne med Sundbybergs Centrum, "Staden i staden. Det betyder att du tar dig hit, hem, till mötet eller stan på ett ögonblick. Vad sägs om 8 minuter till Stockholm City och 6 minuter till Odenplan? Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss eller flygbuss – några steg och du är snart på det smidigaste färdmedlet mot din destination. Välkomna till Sundbyberg.

Läs mer om fastigheten

Vasagatan 14 C

680 KVM

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 1

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Karin Johansson 08-573 657 11 karin.johansson@skandiafastigheter.se

Läs mer här!

För att nå såväl vårt eget som världens gemensamma klimatmål måste vi vara kreativa, nyfikna och innovativa – tillsammans med er, våra hyresgäster. Läs mer om hur vi kan skapa långsiktiga kontorslösningar ihop:

Tillsammans kan vi skapa kontorsmiljöer som gör större intryck och mindre avtryck (skandiafastigheter.se)
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal