Hyr lokal i en f d fabrikslokal från 1800-talet med 5 meter i takhöjd och höga industrifönster

Nu finns möjligheten att hyra en modern, ljus och flexibel kontorslokal med fem meter i takhöjd mitt i centrala Sundbyberg! Lokalen ligger på plan 4, högst upp i fastigheten och har stora industriella fönster vilket gör att man får ett fantastiskt ljusinsläpp. Med två entréer finns goda möjligheter till en extern och en intern del. Lokalen kommer att iordningställas i samråd med nästa hyresgäst. Fastigheten har en större takterrass med vy över Fabriksparken och tillhörande mötesrum och pentry som enbart de tre hyresgästerna i denna fastighet får nyttja. Esplanaden 1 är belägen i vårt område Fabriksparken som håller på att växa fram och där vi har fina restaurangaktörer som Tareq Taylor och Paul Svensson och en nyöppnad vinbar. Cykelparkering i anslutning till fastigheten och möjlighet till garageplats och utomhusparkering.

Om fastigheten

Centralt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Service

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.

Kommunikationer

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 10 minuter från Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Läs mer om fastigheten

Esplanaden 1

1 354 KVM

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 4

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Annette Johansson 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal