Hyr kontor centralt i Sundbyberg med två terrasser

Upptäck en unik arbetsmiljö i hjärtat av Sundbyberg! Denna fantastiska kontorslokal på översta våningen erbjuder inte bara två rymliga terrasser, utan även en trevlig utsikt över Bällstaån och fönster i tre väderstreck. Lokalen är i dagsläget rumsindelad men i samråd med ny hyresgäst kan vi iordningsställa lokalen för att skapa ett mer öppet landskap. När det är dags för en paus kan du och dina kollegor njuta av en lunch på någon av de två terrasserna. Med utsikt över Bällstaån blir lunchpausen en stunds avkoppling. Varmt välkommen på visning!

Om fastigheten

Huset som är från 1940-talet har under senare tid moderniserats och anpassats till vår tids krav, men samtidigt har industrikaraktären varsamt bevarats. 2019 slog stiftelsen Viktor Rydberg upp sina portar och driver nu ett högstadium och gymnasium i del av fastigheten.

Kommunikationer

Nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla stannar precis utanför dörren. I området stannar även flyggbussarna till Arlanda och Bromma.

Läs mer om fastigheten

Löfströms Allé 1B

549 KVM

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 7

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Destiny Fröstad 0722145501 destiny.frostad@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal