Kontor på Stockholms mest centrala adress med all tänkbar service i fastigheten, tillträde Q4 2024

Här hittar du arbetsro, träffar kollegor, kopplar av och finner inspiration till att utföra ditt arbete på bästa sätt. Nyckeln till detta är flexibilitet. Den öppna planlösningen anpassas så att just ni får de bästa förutsättningarna för arbetsglädje och effektivitet i en rogivande och stilsäker miljö. Tillträde Q3 2024. Lokalen är belägen på plan 7 och har en mixad planlösning, två entréer och goda möjligheter att dela av för intern och extern del. Berätta för oss hur ni vill ha det!

Om fastigheten

Kontoret ska vara en plats där man vill vara. Det ska vara lätt att ta sig dit, finna arbetsro, varierande arbetsmiljöer och möjligheter att socialisera med kollegor. Allt detta står Sveavägen 20 för! Det första som möter dig är den magnifika öppna ljusgården - hjärtat i fastigheten. Här finns co-workingaktören Helio som hälsar alla välkomna med reception, gott kaffe och stora sociala ytor – en levande mötesplats helt enkelt!

Service

I och med fastighetens optimala läge i city finns all tänkbar service och handel runt hörnet. Här har du nästintill oändliga valmöjligheter när det kommer till restauranger, caféer och shopping. Utbudet hos MOOD, NK och Gallerian ligger bara ett kvarter bort.

Kommunikationer

Det ska gå snabbt och kännas enkelt att ta sig till jobbet. Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholm City och Hötorgets tunnelbana har uppgång i fastigheten. Det perfekta läget betyder dessutom att du bara har några minuters promenad till övriga tunnelbanelinjer på T-Centralen och Östermalmstorg. Som om inte det vore nog går flertalet bussar utanför dörren och du har några kvarter till kommunikationer som pendeltåg, spårvagn, Arlanda Express och fjärrtåg.

Läs mer om fastigheten

Sveavägen 20

1 000-2 100 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 7

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Karin Johansson 08-573 657 11 karin.johansson@skandiafastigheter.se

Mer om Sveavägen 20

Läs mer på vår hemsida eller i vår broschyr.

https://www.sveavagen20.se/
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal